ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπέγραψε ο Ρομάνο

Υπέγραψε ο Ρομάνο

Στα γραφεία της Μίκρας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ντιέγκο Ρομάνο όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Ντιέγκο Ρομάνο που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα. Ο Αργεντινός μέσος, έφθασε χθες το βράδυ (20/7) στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα. Μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στον Εργοτέλη, έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία με την βοήθεια των συμπαικτών μου, εύχομαι να την επαναφέρουμε εκεί που πραγματικά πρέπει να αγωνίζεται», τόνισε αρχικά ο Ρομάνο.

Σε ερώτηση για την μεταγραφή του Εμάνουελ Περόνε δήλωσε: «Μίλησα με τον “Μανώλη” στο τηλέφωνο αρκετές φορές. Τον γνωρίζω πολύ καλά καθώς έχουμε παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλοι και πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν χρειάζονται μεγάλες κουβέντες, θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ