ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπέγραψε για 2 χρόνια στον Ηρακλή ο Κούρος

Υπέγραψε για 2 χρόνια στον Ηρακλή ο Κούρος
Κούρος

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο 23χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στον Γηραιό, την ίδια ώρα που ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον Κώστα Ρουγκάλα.

Και τυπικά στο ρόστερ του Ηρακλή ανήκει ο Αλέξανδρος Κούρος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής (28/8) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ύστερα από μια διετία στον Ατρόμητο, ο 23χρονος αριστερός μπακ θα φορά τη φανέλα του Γηραιού, με τον οποίο θα παίξει στη Super League.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε την Κυριακή (28/8) έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κούρου. Ο 23χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1993) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις.

Ο Αλέξανδρος Κούρος, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στα Αστέρια Δραπετσώνας και αμέσως μετά στον Πανιώνιο. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών. Αλέξανδρε, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ".

Ξεκαθαρίζει του Ρουγκάλα

Ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Ηρακλής είναι ο Κώστας Ρουγκάλας. Ο 23χρονος Πατρινός στόπερ δαπραγματεύεται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά συμφωνία δεν έχει επέλθει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα (29/8) το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει. Ο Ρουγκάλας προέρχεται από μια σεζόν στη βελγική OH Leuven, ενώ από τον Ηρακλή είχε περάσει το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

@iraklisfc_officialΚαλη αρχη και πανω απ ολα υγεια!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandros Kouros (@kouros3) στις

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ