ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Χουάντερσον και Στάμου, Ζιαμπάρη ο Ηρακλής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χουάντερσον EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννίκογλου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Super League στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο παίρνοντας τη θέση του Χουάντερσον ο οποίος δε θα αγωνιστεί, όντας τιμωρημένος.

Τρεις απουσίες αρκετά σημαντικές έχει ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο ο Σάββας Παντελίδης στον Ηρακλή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουάντερσον ο οποίος είναι οι βασικός γκολκίπερ της ομάδας του "γηραιου" και τη θέση του θα πάρει ο Γιαννίκογλου.

Μάλιστα ο 24χρονος πορτιέρο δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή και την Κυριακή θα γράψει τη πρώτη του συμμετοχή στην Super League έχοντας αγωνιστεί έως τώρα μόνο στο Κύπελλο.

Επίσης εκτός λόγω τιμωρίας θα είναι ο Στάμου ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ζιαμπάρης. Κάτι το οποίο σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και στα μετόπισθεν και ένας εκ των Κούρου ή Ρούσου θα αγωνιστεί ως στόπερ.

Η αποστολή του Ηρακλή αποτελείται από τους:

Αγγελόπουλο, Αργυρόπουλο, Γιαννίκογλου, Γιούδια, Γροντή, Δώνη, Ηλιάδη, Ιντζόγλου, Καραγκούνη, Κούρο, Μπαστακό, Πασά, Ρούσσο, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο και Περόνε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ