ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς τρεις στην Λεωφόρο ο Ηρακλής

Χωρίς τρεις στην Λεωφόρο ο Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό τους Περόνε, Μπαρτολίνι αλλά και τον άτυχο Λουκίνα.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/3) με τον Παναθηναϊκό ο Ηρακλής. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των έμπειρων Περόνε, Μπαρτολίνι αλλά και του άτυχου Λουκίνα. Ο νεαρός επιθετικός μάλιστα την Παρασκευή πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο του.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης για τον "Γηραιό" περιελάμβανε ταχύτητες, ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, με τον προπονητή της ομάδας να μην έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Περόνε, τον Μπαρτολίνι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για την πρωτεύουσα, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καραγκούνης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρομάνο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Κάσσος, Τσότρας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ