ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς τους Αργεντινούς ο Ηρακλής στην Ήπειρο

Χωρίς τους Αργεντινούς ο Ηρακλής στην Ήπειρο
Ηρακλής, Ρομάνο INTIME SPORTS

Μπαρτολίνι, Περόνε και Ρομάνο δεν θα παίξουν στον αγώνα της Κυριακής (4/10, 18.15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αποστολή του Ηρακλή για τον σημαντικό αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Με την προπόνηση που τελείωσε το πρωί του Σαββάτου (3/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα στα Γιάννινα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις. Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, εκτός του Μπαρτολίνι, θα στερηθεί και των υπηρεσιών των έτερων Αργεντίνων, του Περόνε και του Ρομάνο.

Ο Περόνε, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ακούει στο όνομα Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο.

Η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην πόλη των Ιωαννίνων αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Λάζαρ, Μακρής, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Βέλλιος, Κάσσος, Καρλίτος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Χαντί, Ζαμπάζης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ