ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς τον κόσμο του ο Ηρακλής στο ΟΑΚΑ

Χωρίς τον κόσμο του ο Ηρακλής στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Τόσο η ΑΕΚ όσο και η Αστυνομία ήταν αρνητική στην χορήγηση 1.500 εισιτηρίων στους φιλάθλους του Ηρακλή για την αναμέτρηση των δυο ομάδων το Σάββατο (24/10) στο ΟΑΚΑ,.

Στο κενό έπεσε το αίτημα του Ηρακλή για παρουσία 1.500 φιλάθλων του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ καθώς τόσο η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" όσο και η αστυνομία ήταν αρνητική στο αίτημα του "Γηραιού".

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζήτησαν είτε να γίνει οργανωμένη, είτε μεμονωμένη μετακίνηση αλλά και στα δυο αιτήματα άκουσαν το "όχι" της απέναντι πλευράς και το παιχνίδι του Σαββάτου θα γίνει μόνο με φιλάθλους της ΑΕΚ παρόντες. Βέβαια αυτό σημαίνει πως και στον δεύτερο γύρο ο Ηρακλής δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α, και αφορούσε τα μέτρα τάξης του Σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ της Α.Ε.Κ και του Ηρακλή.

Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της γηπεδούχου, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β, ενώ την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.
Στη διάρκεια της συνάντησης, η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε 1.500 εισιτήρια, καθώς και θύρα αλλά και εκδοτήριο για τις ανάγκες των οπαδών της, δεσμευόμενη παράλληλα να ανταποδώσει τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων στο δεύτερο γύρο, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Επίσης, αυτό που ζητήθηκε, ήταν να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, ή έστω (στη χειρότερη περίπτωση), μεμονωμένη. Δυστυχώς, τα αιτήματα της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν έγιναν αποδεκτά ούτε από την γηπεδούχο Α.Ε.Κ, αλλά και από την πλευρά της Αστυνομίας. Έτσι, το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των φιλάθλων της Α.Ε.Κ.

Σημειώνεται, πως στο δεύτερο γύρο, στη Θεσσαλονίκη, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί μόνο με την παρουσία των φίλων του Ηρακλή, καθώς η Α.Ε.Κ δε συναίνεσε στο αίτημα της ανταποδοτικότητας".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ