ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Περόνε, Ζιαμπάρη στην Βέροια ο Ηρακλής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών ο Ηρακλής αντιμετωπίζει και πάλι την Βέροια, αυτή τη φορά εκτός έδρας, και ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Περόνε και τον τραυματία Ζιαμπάρη.

Δεύτερος τελικός μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών για τον Ηρακλή που θα αντιμετωπίσει ξανά την Βέροια την Τετάρτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Περόνε και τον τραυματία Ζιαμπάρη και έχει ετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς αυτούς.

Αντίθετα στους 18 που έχει πάρει μαζί του ο Έλληνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του "Γηραιού".

Αναλυτικά στην 18άδα βρίσκονται οι: Γιαννίκογλου, Χουάντερσον, Ρούσσος, Καραγκούνης, Τζανετόπουλος, Στάμου, Δώνης, Γροντής, Ηλιάδης, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Κυνηγόπουλος, Πασάς, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Λουκίνας.

Φυσικά για τον Ηρακλή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης την Τετάρτη καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ακόμα και ισοπαλίας τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα ενώ και ψυχολογικά η ομάδα δεν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ