ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Περνίς στη Λέσβο

Χωρίς Περνίς στη Λέσβο
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ντούσαν Περνίς που νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και τον Γιώργο Μακρή που είναι τιμωρημένος από πέρυσι, ταξίδεψε ο Ηρακλής στη Λέσβο για την πρεμιέρα με την Καλλονή, επιστρέφοντας στη Super League, μετά από 4 χρόνια απουσίας.

Τέσσερα χρόνια μακρία από τη Super League, ήταν πολλά. Ο Ηρακλής, ανανεωμένος, επιστρέφει στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία κάνοντας πρεμιέρα στη Λέσβο, το Σάββατο, απέναντι στην τοπική Καλλονή.

Για να ποντάρετε τους συνολικούς πόντους, τα συνολικά γκολ του Ηρακλή και τα συνολικά γκολ του Απόστολου Βέλλιου πατήστε ΕΔΩ:

Ο τεχνικός τους "Γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που ταξίδεψε στο νησί και στην οποίο δεν περιλαμβάνονται ο Σλοβάκος γκολκίπερ, Ντούσαν Περνίς, ο οποίος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις που "κληρονόμησε" μετά το φιλικό με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία και ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος "κουβαλά" την τιμωρία των 4 κιτρίνων καρτών από την περυσινή σεζόν.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ