ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς δέκα στη Λάρισα ο Ηρακλής

Χωρίς δέκα στη Λάρισα ο Ηρακλής
Ηρακλής INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/6) την Λάρισα στο Στάδιο Αλκαζάρ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και των πλέι οφ της Football League με αρκετές απουσίες.

Με αρκετές απουσίες θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (10/6) ο Ηρακλής στο Στάδιο Αλκαζάρ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και των πλέι οφ της Football League κόντρα στην Λάρισα. Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας που ήταν και η τελευταία ουσιαστικά της χρονιάς.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος το είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Σμύρνης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Κυριακή ότι στο αυριανό ραντεβού θα πάρουν χρόνο τα νέα παιδιά και το έκανε πράξη.

Η αποστολή του Ηρακλή ταξίδεψε με 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της για την Λάρισα καθώς 10 ήταν αυτοί που έμειναν εκτός. Αυτοί είναι οι Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ρομάνο, Βαλεριάνος, Σιατραβάνης, Τσιλιγκίρης, λόγω τραυματισμών οι Στάμου και Περόνε ενώ λόγω τιμωρίας οι Πουρτουλίδης και Ιντζόγλου.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Παπαδόπουλου είναι οι: Γιαννίκογλου, Λαδάς, Τόσκας, Μουχάλης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Καλφούντζος, Τσότρας, Στεφανίδης, Ρουγκάλας, Πασάς, Λουκίνας, Κάσσος, Τσιλιανίδης και Αγγελούδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ