ΗΡΑΚΛΗΣ

Χουάντερσον: "Μόνο νίκη με Ολυμπιακό"

Χουάντερσον: "Μόνο νίκη με Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χουάντερσον παραδέχτηκε πως ο Ηρακλής δεν έπαιξε καλά από το ξεκίνημα κόντρα στον Ατρόμητο ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο γκολκίπερ του Ηρακλή, Χουάντερσον, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Πιστεύω ότι δεν παίξαμε καλά από την αρχή. Είχαμε πρόβλημα γιατί ο Μπαρτολίνι έφυγε στο ημίχρονο ως τραυματίας. Ήταν για εμάς ένα πρόβλημα.

Όλοι ξέρουν ότι ο Μπαρτολίνι είναι σημαντικός παίκτης. Όταν ξεκίνησε δεν μπορούσε να πηδήξει για την κεφαλιά ένιωθε πόνο, στο γκολ που πέτυχε ο Λε Ταλέκ. Δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες όπως με την ΑΕΚ. Δυο σουτ μόνο. Ο προπονητής προσπάθησε αλλά η ομάδα δεν αντέδρασε.

Το ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο ένας στόχος. Να νικήσουμε. Έχουν καλή ομάδα με ιστορία, αλλά θα παλέψουμε σκληρά για τους τρεις πόντους γιατί θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ.

Έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε στα πλέι οφ. Έχουμε δύσκολα ματς αλλά δεν μας τρομάζει αυτό. Έχουμε 4 ματς εντός έδρας. Δεν ξέρω αν θα μείνει ο προπονητής ή θα φύγει. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο τον Ηρακλή, να μπούμε στα πλέι οφ και μετά θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα.

Θα είναι υπέροχο για όλους, παίκτες και κόσμο να βγούμε στην Ευρώπη. Όταν μπαίνω να παίξω, δεν παίζω μόνο για εμένα παίζω και για τους φιλάθλους. Έχουμε σπουδαίο πρόεδρο και θα χαρεί και αυτός πολύ. Προς τον κόσμο έχω να πω ένα.

Συνεχίστε να μας στηρίζετε με αυτόν τον τρόπο. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Μας αρέσει αυτή η πίεση".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ