ΗΡΑΚΛΗΣ

Χουάντερσον: "Και άλλες... καταστροφές ο Ηρακλής"

Χουάντερσον: "Και άλλες... καταστροφές ο Ηρακλής"
Χουάντερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Σίλβα Χουάντερσον, που κράτησε την ΑΕΚ στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, προειδοποίησε μέσω του Sport24.gr ότι η ομάδα του θα προκαλέσει και άλλες... καταστροφές στη Super League. (PHOTO).

Ο Ηρακλής "τσίμπησε" βαθμό την περασμένη Δευτέρα (26/9) στο Ολυμπιακό στάδιο. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League, ο Γηραιός κατόρθωσε με σωστή αμυντική λειτουργία να κρατήσει την Ένωση στο μηδέν. Αν, μάλιστα, αξιοποιούσε τις λίγες ευκαιρίες που έκανε, θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να νικήσει.

Από τους παίκτες της που διακρίθηκαν ήταν ο Σίλβα Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, που προχώρησε σε τρεις σημαντικές αποκρούσεις, μίλησε μετά το ματς στο Sport24.gr και εξέφρασε την άποψή του ότι ο Ηρακλής στα επόμενα παιχνίδια θα κάνει και άλλες εκπλήξεις απέναντι στις "μεγάλες" ομάδες της Super League.

Ο Λατινοαμερικανός, ο οποίος αγωνίζεται από το 2012 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μίλησε για τις οικονομικές και διοικητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, υποστηρίζοντας ότι αυτή που θα πρέπει να δώσει τη λύση είναι η διοίκηση και μόνο αυτή". Όσο για τον ίδιο; "Θέλω να κάνω μεγάλα παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μου".

Ο 33χρονος δήλωσε: " Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που θα επιδιώξει να πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα".

-Παρότι ο Ηρακλής έχει προβλήματα, δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο...

"Πρέπει κάθε μέρα να επικεντρωνόμαστε στη δουλειά. Αυτή που πρέπει να λύσει το θέμα είναι η διοίκηση. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και στην προπόνηση".

- Πιστεύεις ότι ο Ηρακλής μπορεί να κάνει... ζημιές και σε άλλες ομάδες;

"Ναι, ήταν ένα παιχνίδι που προκαλέσαμε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με γνωστούς παίκτες. Στη συνέχεια θα κάνουμε κι άλλες... καταστροφές".

Χουάντερσον: "Και άλλες... καταστροφές ο Ηρακλής"

- Παρά τα οικονομικά προβλήματα, τι είναι αυτό που σας κρατάει ενωμένους;

"Θα το ξαναπώ. Το οικονομικό πρόβλημα είναι της διοίκησης, όχι των παικτών. Αυτοί πρέπει να λύσουν τα θέματα που υπάρχουν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Προπονούμαστε σκληρά, προετοιμαζόμαστε όπως πρέπει για τα ματς".

- Για έναν παίκτη όπως εσύ, που δεν είσαι από την Ελλάδα, πόσο δύσκολο είναι να ζεις σε μια ξένη χώρα και να παίζεις κάτω από αβεβαιότητα;

"Είμαι εδώ και 4 χρόνια. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσαρμοστώ. Όλοι οι άνθρωποι, όλοι οι αθλητές έχουν προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα λύνουν τα προβλήματα αυτά".

- Ποιος είναι ο στόχος σου για το μέλλον;

"Να πετύχω τον μεγαλύτερο στόχο με τον Ηρακλή, που είναι μια καλή θέση στη βαθμολογία, η διάκριση στο Κύπελλο, αλλά και να κάνω μεγάλα παιχνίδια".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ