ΗΡΑΚΛΗΣ

Βραβεύτηκε ο Απόστολος Βέλλιος

Βραβεύτηκε ο Απόστολος Βέλλιος
Απόστολος Βέλλιος

Το βραβείο του MVP για την 16η αγωνιστική παρέλαβε ο Απόστολος Βέλλιος ο οποίος είχε εκπληκτική απόδοση στο παιχνίδι εναντίον της Καλλονής (VIDEO).

Τρία γκολ πέτυχε ο Απόστολος Βέλλιος την 16η αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή και δικαίως παρέλαβε το βραβείο του MVP για τη συγκεκριμένη αγωνιστική μέρα. Βέβαια η βράβευση καθυστέρησε κάποιες εβδομάδες, αφού εκκρεμούσε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο.

Τελικά ο 24άχρονος άσος πήρε το βραβείο του και δήλωσε:

«Η αγάπη του κόσμου μου δίνει αυτή τη δύναμη να συνεχίζω και να γίνομαι καλύτερος κάθε αγωνιστική. Κάθε βραβείο φυσικά και είναι διαφορετικό, αυτό το βραβείο όμως το αφιερώνω και πάλι στην ομάδα μου γιατί το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, και χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σήμερα εδώ, να πάρω αυτό το βραβείο».

Τα ποσοστά ευστοχίας σου είναι αξιοσημείωτα, και ειδικά στο παιχνίδι με την Καλλονή άγγιξες το 100%. Πώς το εξηγείς αυτό, πώς το δουλεύετε με την ομάδα;

«Κοιτάξτε, ο κάθε παίκτης, και ειδικότερα ο κάθε επιθετικός, θέλει να σκοράρει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Στο συγκεκριμένο ματς έβαλα 3 γκολ, τα οποία όμως προήλθαν από ομαδική προσπάθεια, και θα πω και πάλι ότι αυτά τα βραβεία μου δίνουν κουράγιο και αυτοπεποίθηση για μία καλύτερη συνέχεια».

Σκέφτεσαι ότι αν ο Ηρακλής κέρδιζε περισσότερα πέναλτι, που τα άξιζε σε κάποια παιχνίδια, θα μπορούσες να σκοράρεις κι άλλα γκολ και να βρίσκεσαι πιο ψηλά στη λίστα των σκόρερς;

«Εντάξει, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις σε προηγούμενα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να πάρουμε πέναλτι, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εξάλλου, το πέναλτι μπορεί και να χαθεί, δεν είναι σίγουρο ότι θα ευστοχήσεις. Εγώ πάντα προσπαθώ για το καλύτερο, σε κάθε φάση θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος γίνεται, και έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Θα άλλαζες τα βραβεία που πήρες όλη τη χρονιά, με την είσοδο του Ηρακλή στην πεντάδα;

«Φυσικά! Η ομάδα μου θέλω να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και ο μεγάλος μας στόχος είναι να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα. Έχουν μείνει άλλα 7 παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Πού θα κριθεί αυτός ο στόχος, να μπει δηλαδή η ομάδα στα πλέι οφ, και τι στοιχεία πρέπει να έχει για να τα καταφέρει;

«Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Το ίδιο λέγαμε και τις προηγούμενες ημέρες και είδατε ότι κατορθώσαμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε 2 συνεχόμενα ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ξεκινάμε από σήμερα την προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αυτό κοιτάμε μόνο. Τίποτε άλλο».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ