ΗΡΑΚΛΗΣ

Βόμβα Παπαθανασάκη για το γήπεδο

Βόμβα Παπαθανασάκη για το γήπεδο

Με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να ρίχνει την «βόμβα» για την δημιουργία νέου γηπέδου στον Ηρακλή πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την «βόμβα» για την δημιουργία νέου γηπέδου στον Ηρακλή φρόντισε να ρίξει στις δηλώσεις του ο Σπύρος Παπαθανασάκης στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη προπόνηση μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το Καυτανζόγλειο Στάδιο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων στις 18:30 και συνδυάστηκε με πάθος, φωνή και τραγούδι από τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες παρά την αφόρητη ζέστη.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν σταμάτησαν να κινούνται στους δικούς τους ξέφρενους ρυθμούς ακόμη και στην διάρκεια της προπόνησης υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης στο περιθώριο της παρουσίας του δεν έκρυψε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω τον Ηρακλή στη προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Super League.

Σήμερα είναι μέρα χαράς για τους παίκτες, τον κόσμο που ήρθε εδώ να φωνάξει για τον Ηρακλή. Όπως έχουν δει όλοι είχα πει στη προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει πως θα προχωρήσουμε γρήγορα. Όπως βλέπετε δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις.

Είμαι ενθουσιασμένος από την εικόνα που βλέπω. Δεν μου έχει ξανατύχει να βλέπω τέτοιο πάθος από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει τα πάντα. Έχει ιστορία, πολύ κόσμο και το μόνο που του λείπει είναι να μπει τάξη και οργάνωση για να επιστρέψει δυνατός εκεί που πρέπει".

Κι όσο για το θέμα του γηπέδου έριξε την «βόμβα» του λέγοντας:

«Είδα το θέμα του γηπέδου. Αύριο θα έχουμε μία συνάντηση με την επιτροπή του γηπέδου. Ήδη όμως έχουμε στείλει μηχανικό στην Ευκαρπία και σκεφτόμαστε πάντα να βάλουμε μπροστά το μεγάλο όνειρο του κόσμου που είναι το γήπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν σχέδια, έκταση».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ