ΗΡΑΚΛΗΣ

Βέλλιος: "Περήφανος για την ομάδα μου"

Βέλλιος: "Περήφανος για την ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, το γκολ του, αλλά και την εν γένει παρουσία του στον Ηρακλή μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Απόστολος Βέλλιος σκόραρε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα είπε:

"Είναι η πρώτη φορά που το χαίρομαι τόσο πολύ, δώσαμε το 100% και είμαι περήφανος για την ομάδα μου". Είναι ό,τι καλύτερο για έναν επιθετικό είναι να πετυχαίνει γκολ. Εχω να δώσω πολλά ακόμη, νιώθω αυτοπεποίθηση. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, τα συναισθήματα ήταν πολύ περίεργα, όμως, ο Περνίς είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και αφού έπιασε το πέναλτι μετά ήμουν σίγουρος ότι θα ισοφαρίσουμε".

Για το ότι ο γκολκίπερ του Ηρακλή είχε απέναντί του έναν παίκτη σαν τον Μπερμπάτοφ:
"Και ο Μπερμπάτοφ είχε τον Περνίς απέναντί του..."

Συνεχίζοντας είπε:
" Δεν παίρνω ποτέ την φανέλα στο σπίτι μου. Δίνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα, ξέραμε ότι παίζαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο και, πλέον,πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας. Ποτέ δεν θα επαναπαυτώ χαίρομαι που πάλεψα και είμαι βασικός. Οι στόχοι είναι ίδιοι, είναι περίεργη χρονιά, είμαστε νέα ομάδα και παλεύουμε κάθε εβδομάδα για να γινόμαστε καλύτεροι".

Κυριακίδης: "Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία"

Από πλευράς των παικτών του Ηρακλή μίλησε και ο Κυριακίδης ο οποίος δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

"Το αποτέλεσμα μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και σκοράραμε δύο φορές", τόνισε και στη συνέχεια σημείωσε: "Στο δεύτερο μέρος κάποιες φορές χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ηρθε ένα γκολ αό μία εκτέλεση φάουλ, αλλά θα ήταν άδικο να το χάσουμε αυτό το παιχνίδι λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά. Σε κάθε ματς θέλουμε να κερδίζουμε, όμως, για διάφορους λόγους δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έρχονται νίκες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ