ΗΡΑΚΛΗΣ

Βέλλιος: "Είμαστε όλοι μαζί στα καλά και στα δύσκολα"

Βέλλιος: "Είμαστε όλοι μαζί στα καλά και στα δύσκολα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο γκολ του Απόστολου Βέλλιου από την επιστροφή του στην Super League έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του στο ματς με την Ξάνθη και ο έμπειρος φορ μίλησε στο Sport 24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια".

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Ο σκόρερ του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, μίλησε στους 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" λέγοντας χαρακτηριστικά:

Για την ισοπαλία 1-1 του Ηρακλή με την Ξάνθη:

“Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ, κυνηγήσαμε πολύ να πάρουμε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά πήραμε τον 1 βαθμό και συνεχίζουμε. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είχαμε το δοκάρι. Θα έρθουν και οι νίκες. Είμαστε οικογένεια. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα δύσκολα και έτσι θέλουμε και τον κόσμο,να μας βοηθάει. Είμαι πολύ θετικός για την συνέχεια. Όπως ο κόσμος έτσι και εμείς οι παίκτες Θέλουμε να κερδίζουμε στην έδρα μας.

Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό και τώρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, ενόψει του επόμενου παιχνιδιού που είναι εκτός έδρας. Το πρόγραμμα είναι λίγο δύσκολο στη συνέχεια. Ο Ηρακλής όμως είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε οικογένεια και όλοι μαζί συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά”.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ