ΗΡΑΚΛΗΣ

Τρίτη συνάντηση Παπαθανασάκη με Μοντεκάλβο για τον Ηρακλή

Τρίτη συνάντηση Παπαθανασάκη με Μοντεκάλβο για τον Ηρακλή
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τρίτη συνάντηση ανάμεσα στον Σπύρου Παπαθανασάκη και τον Φάμπιο Μοντεκάλβο στην διάρκεια της Τετάρτης αναμένεται να είναι και η οριστική για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Ηρακλής με όλα να δείχνουν την επίτευξη συμφωνίας.

Στη τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Σπύρου Παπαθανασάκη και του Φάμπιο Μοντεκάλβο ώστε να επέλθει αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Ηρακλής με όλα να δείχνουν την επίτευξη συμφωνίας.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην προγραμματισμένη για τη Τετάρτη (7/9) τρίτη συνάντησή τους. Μετά τις δύο συναντήσεις των προηγούμενων ημερών ο Παπαθανασάκης παρέμενε επιφυλακτικός.

Όχι όμως και ο Ιταλός Μοντεκάλβο που εμφανίζεται βέβαιος για τη συμφωνία κάτι που φανερώνει και το γεγονός ότι θα υπάρξει συνέχεια στις συζητήσεις μέσω του τρίτου τετ α τετ τους. Επί του παρόντος είναι θέμα εγγυήσεων για την καταβολή του τιμήματος που θα συμφωνηθεί.

Όπως έχει διαρρεύσει ο Μοντεκάλβο αποκάλυψε ότι έχει την οικονομική στήριξη Αράβων επιχειρηματιών και εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιάσει έγγραφα που να πιστοποιούν τα λεγόμενά του. Η εγγύηση που θα παρέχουν στον Παπαθανασάκη θα παίξει ίσως και τον πιο σημαντικό ρόλο για την απόφασή του.

Υπολογίζει σε Λάμπρου

Την ίδια ώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λάζαρος Λάμπρου αν και αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή δεν αποκλείεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου ακόμα και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛ στο AEL FC Arena της Λάρισας τη Δευτέρα (12/9). Κάτι που έχει να κάνει με το ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση όπως φάνηκε και στις δύο προπονήσεις του Ηρακλή που συμμετείχε ο 19χρονος επιθετικός. Το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκεται στην αποστολή. Εξάλλου είχε αποτελέσει διακαή πόθο του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου.

Χωρίς κόσμο στην Λάρισα

Στη Λάρισα ωστόσο ο Ηρακλής δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στις κερκίδες του AEL FC Arena. Κάτι που φάνηκε εξ αρχής από την αρνητική στάση της αστυνομικής διεύθυνσης στο προ ημερών αίτημα των "κυανόλευκων" για χορήγηση 1.500 εισιτηρίων.

Η σχετική ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ γνωστοποιεί πως κατέθεσε αίτημα στην ΠΑΕ ΑΕΛ για χορήγηση 1500 εισιτηρίων ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στη Λάρισα.Η απάντηση ήταν πως πάγια πολιτική της ΑΕΛ είναι η μη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, καθ΄ ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πως δύναται να δώσει στην ομάδα μας 25 προσκλήσεις.

Αυτό συνεπάγεται πως την ίδια στάση θα τηρήσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, έναντι της ΑΕΛ, στον αγώνα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ