ΗΡΑΚΛΗΣ

Τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" ο Ηρακλής

Τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" ο Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση των Ταϊανάν Ιμπερέ, Χρήστου Παληγεώργου και Κένταλ Ουκάρ. Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Σε τρεις μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε την Τετάρτη (30/1) η ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Ταϊανάν Ιμπερέ, Χρήστου Παληγεώργου και Κένταλ Ουκάρ.

" Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παληγεώργου Χρήστου για 1,5 χρόνο. Ο Παληγεώργος Χρήστος είναι 24 χρονών και αγωνιζόταν από το το 2008 μέχρι σήμερα στην ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ με 80 συνολικά συμμετοχές και ένα γκολ", ανέφερε η ανακοίνωση για τον Παληγεώργο.

Η ανακοίνωση για τον Ουκάρ τονίζει: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ucar Kedal για 1,5 χρόνο. Ο Ucar Kedal είναι 31 χρονών με τουρκική καταγωγή γεννήθηκε στο Μοντμπελιάρ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Σοσό.

Η σεζόν 2002-03 τον βρήκε στην Ελλάδα και τον Ιωνικό ενώ ακολούθησαν οι Νταλεμόντ και Βαλένς πριν φορέσει ξανά τη φανέλα των Νικαιωτών το 2005. Από τον Ιωνικό έφυγε το 2009 έχοντας 63 συμμετοχές και 3 τέρματα "μετακομίζοντας" στην Καισαριανή και τον Εθνικό Αστέρα απ' όπου τον απέκτησε ένα μετά ο ΟΦΗ με 18 συμμετοχές και 2 γκολ. Τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στον Πλατανιά όπου είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ".

Τέλος αυτή για τον Ταϊανάν Ιμπερέ τονίζει: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Taianan Imberê Linhares Welker . Ο Taianan Imberê Linhares Welker είνια 25 χρονών και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας U20 9 φορές.

Οι προηγούμενες ομάδες του Taianan είναι η Maccabi Netanya (2006-2008), η CSKA Sofia (2008), η Espanyol (2009), η Puertollano (2010), η Parana Clube (2011) και φέτος ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Αυστρίας στην ομάδα της SV Scholz Grödig".

Ο Ταϊανάν μετά από την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή: " Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια όλων να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ