ΗΡΑΚΛΗΣ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Καλφούντζος στον Ηρακλή

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Καλφούντζος στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Ο νεαρός Ηλίας Καλφούντζος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Άτυχος στάθηκε ο νεαρός άσος του Ηρακλή, Ηλίας Καλφούντζος, καθώς την Τρίτη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για μια λεπτή επέμβαση στον αστράγαλο που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, από τον γιατρό της ομάδας μας, Μανώλη Παπακώστα, ο Ηλίας Καλφούντζος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρουσίαζε οστεοχονδρινό κάταγμα στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου. Η συντηρητική θεραπεία που του χορηγήθηκε, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, κι έτσι, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις. Το πρωί, ο Ηλίας Καλφούντζος υπεβλήθη σε επιτυχημένη ενδοσκοπική αφαίρεση του οστεοχονδρινού τεμαχίου. Ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις του Ηρακλή, εκτιμάται στις 3 εβδομάδες.

Τις ευχές στο νεαρό ποδοσφαιριστή μετέφεραν οι συμπαίκτες του και όλο το προπονητικό τιμ, από το Καρπενήσι, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας".

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση της ομάδας την Τρίτη το πρωί ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα και είχε διάρκεια 80 λεπτά.

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στο Καρπενήσι.

Η διάρκειά της ήταν 80 λεπτά, ωστόσο, μόνο τα 10 λεπτά περιλάμβαναν μπάλα (πάσες, κοντρόλ), ενώ ο υπόλοιπος χρόνος αναλώθηκε σε αερόβιο τρέξιμο και πολλαπλές ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος και το τεχνικό επιτελείο, είδαν τους παίκτες να τα δίνουν όλα και να βγάζουν το επίπονο πρόγραμμα, χωρίς την παραμικρή δυσκολία".

Τα εισιτήρια με Πανθρακικό

Τέλος όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ηρακλή στο φιλικό με τον Πανθρακικό στις 5 Αυγούστου δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι 10 και 15 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν για την φιλική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05/08/15, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ 4,5: 15 ευρώ

ΘΥΡΕΣ: 11,12,13,14: 10 ευρώ

ΘΥΡΕΣ: 7,8,9,10: 10 ευρώ".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ