ΗΡΑΚΛΗΣ

Τουντζιάρης: "Δεν θα πεθάνει ο Ηρακλής"

Τουντζιάρης: "Δεν θα πεθάνει ο Ηρακλής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ηρακλή, Φάνης Τουντζιάρης, μίλησε για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, που βρίσκεται σε δύσκολο σημείο όσον αφορά το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Πίστη ότι δεν θα πεθάνει ο "γηραιός".

Ο Φάνης Τουντζιάρης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Όλοι όσοι αγαπάμε τον Ηρακλή πρέπει να δώσουμε μια λύση για να αλλάξει χέρια ή έστω να λειτουργήσει σωστά ακόμα κι αν μείνει ο Παπαθανασάκης, τη στιγμή που είναι ιδιοκτήτης. Δεν μπορείς να τον πιέσεις με το ζόρι να φύγει. Το θέμα είναι να λειτουργήσει ο Ηρακλής.

Λογικό είναι να πάμε στον Υπουργό για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του Καγιούλη. Δεν ξέρω πως ήρθε, παρουσιάστηκε ότι αυτός είναι ο ρυθμιστής. Είχε πει θα φέρει κάτι χαρτιά ότι αυτός είναι ο διαχειριστής και με ποινικές ρήτρες αλλά δεν τα έχουμε δει.

Μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια και να πάρουν την ομάδα, αν φύγει ο Παπαθανασάκης. Η ομάδα δεn θα πεθάνει. Ο Αντωνέλης και ο Δρακόπουλος δεν είναι οι μόνοι. Είναι κοινής αποδοχής, αλλά θα α είναι και όλου του κόσμου η προσπάθεια".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ