ΗΡΑΚΛΗΣ

Το παλεύει για Βάγκνερ ο Ηρακλής

Το παλεύει για Βάγκνερ ο Ηρακλής

Μετά την παραμονή του Σίλβα Χουάντερσον και την δεδομένη αυτή του Σεραφρείμ Γιαννίκογλου στον Ηρακλή θέλουν έναν ακόμη τερματοφύλακα με τον Βάγκνερ Ντα Σίλβα να είναι στο προσκήνιο.

Ο Βάγκνερ Ντα Σίλβα είναι στο προσκήνιο για να πλαισιώσει τους Σίλβα Χουάντερσον και Σεραφείμ Γιαννίκογλου στην τριάδα των τερματοφυλάκων του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος προ ημερών υπέγραψε το νέο διετές του συμβόλαιο ενώ ο Γιαννίκογλου έχει και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει επέκταση του υπάρχοντας με τον Νίκο Παπαδόπουλο να θέλει έναν ακόμη.

Ο Βάγκνερ έχει αγωνιστεί στις ομάδες της πατρίδας του στην Ατλέτικο Παραναένσε, στην Ιτουάνο και στην Ντεσπορτίβο πριν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη και την Πορτογαλία τον Ιανουάριο του 2010 για λογαριασμό της Εστορίλ όπου είχε δοθεί από τη Ντεσπορτίβο ως δανεικός και άρεσε.

Ο 29χρονος Βάγκνερ έχει ύψος 1,85μ. και είναι εκ των αρχηγών της ομάδας του ενώ την φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε και αγωνίστηκε βασικός στο Europa League και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Στην περίπτωση του Βάγκνερ οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν από αύριο ανάμεσα στον εκπρόσωπό του με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρο Παπαθανασάκη.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Κερέμ Μπουλούτ. Ο 23χρονος Αυστραλός επιθετικός με τουρκικές ρίζες πέρασε χθες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα είναι να γίνουνε οι τελικές συζητήσεις.

Τις επόμενες μέρες είναι να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και ο 23χρονος Κενυάτης αριστερός μπακ, Αμπούντ Ομάρ, για τις τελικές συζητήσεις. Θέμα ημερών είναι να ξεκαθαρίσει και το ενδεχόμενο της απόκτησης του Καρλίτος, αν και από την πλευρά του τηρείται στάση σιωπής, όπως και του Γιώργου Μακρή με κριτήριο το οικονομικό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ