ΗΡΑΚΛΗΣ

Θλάση ο Περόνε

Θλάση ο Περόνε
Περόνε INTIME SPORTS

Η πρώτη εκτός έδρας ήττα του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Football League συνοδεύτηκε με τον τραυματισμό του Εμάνουελ Περόνε καθώς υπέστη θλάση Ριζούπολη.

Στον Ηρακλή η πρώτη εκτός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League στην Ριζούπολη συνοδεύτηκε με τον τραυματισμό του Εμάνουελ Περόνε.

Ο Αργεντινός επιθετικός στην άτυχη στιγμή που είχε στην φάση του 31' αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλό του σύμφωνα με την διάγνωση του ιατρικού επιτελείου.

Πλέον σήμερα ο Περόνε πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική το αποτέλεσμα της οποίας θα δείξει ακριβώς το τι υπέστη και κατ΄ επέκταση το διάστημα της απουσίας του. Σε πρώτη φάση είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με την Λάρισα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Αργεντινού επιθετικού είναι ο τρίτος για ποδοσφαιριστή του Ηρακλή από το ξεκίνημα των πλέι οφ. Η αρχή είχε γίνει στην πρεμιέρα με τον Δημήτρη Στάμου στη νίκη επί της ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο στη νίκη επί της Παναχαϊκής για την 3 αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο και η συνέχεια χθες στην Ριζούπολη στην ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης.

Πλέον ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, έχει κάθε λόγο να μην θέλει να προκύψει κάποιο ακόμη πρόβλημα μέχρι και την μαθηματική επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League. Κι αν η χρονιά για τον Στάμου ολοκληρώθηκε πρόωρα καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου να μπορεί να υπολογίζει άμεσα και πάλι στους δύο Αργεντινούς του.

Ο Μπαρτολίνι που ακολούθησε την αποστολή στην Ριζούπολη αλλά αποκλείστηκε για να προφυλαχθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επανέλθει στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Κάτι ανάλογο θέλει να πιστεύει ο τεχνικός του Ηρακλή πως θα συμβεί και με τον Περόνε. Σε διαφορετική περίπτωση οι Γιάννης Λουκίνας και Νίκος Αγγελούδης θα κληθούνε να καλύψουνε το κενό του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ