ΗΡΑΚΛΗΣ

Θλάση ο Περόνε, ένα μήνα εκτός στον Ηρακλή

Θλάση ο Περόνε, ένα μήνα εκτός στον Ηρακλή
Περόνε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εμάνουελ Περόνε τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανιώνιο. Υπέστη θλάση και για τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει εκτός αγώνων. Σοβαρό πλήγμα για τον Γηραιό.

Όλα τα 'χε ο Ηρακλής, ο τραυματισμός του Περόνε του έλειπε. Ο Αργεντινός φορ χτύπησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανιώνιο. Έσφιξε τα δόντια και έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αν και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαγνώστηκε ότι υπέστη θλάση.

Αυτό σημαίνει ότι ο 33χρονος θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός αγώνων. Ενόψει του επόμενου αγώνα, με τον ΠΑΟΚ, στις 16 Οκτωβρίου, θα απουσιάζει και ο έτερος επιθετικός, Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.

Φιλικό στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου

Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος που ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, «έφυγε» από τη ζωή, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, στα 52 του χρόνια. Την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, διοργανώνεται φιλικό στη μνήμη του μεγάλου εκλιπόντος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέα Ζωής στην Κατερίνη.

Το «παρών» στον αγώνα αναμένεται να δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕ Ποντίων, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης, το γήπεδο θα μετονομαστεί σε «Θεόδωρος Παπαδόπουλος».

Photo credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ