ΗΡΑΚΛΗΣ

Θέλει να ρεφάρει στα Χανιά

Θέλει να ρεφάρει στα Χανιά
Λουκίνα INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά και τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στον Εμάνουελ Περόνε.

Ο τεχνικός του Ηρακλή δεν υπολογίζει στον Εμάνουελ Περόνε και απομένει να φανεί αν θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης απόντος του Αργεντινού τον Απόστολο Βέλλιο ή τον Γιάννη Λουκίνα.

Ο Παπαδόπουλος στην σημερινή προπόνηση έδωσε έμφαση και στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε τους 20 εκλεκτούς της αποστολής.

Συγκεκριμένα οι 20 που θα έχει στη διάθεση του ο τεχνικός του Ηρακλή, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι οι: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Μακρής, Λάζαρ, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Πασάς, Μπουλούτ, Ρομάνο, Τσιλιανίδης, Χαντί, Βέλλιος και Λουκίνας.

Θα πρέπει να σημειωθεί όσον αφορά τους Βέλλιο και Λουκόνα πως αμφότεροι δεν βρέθηκαν ποτέ μέχρι σήμερα στην βασική ενδεκάδα του Ηρακλή, με τον Λουκίνα μάλιστα να μην έχει αγωνιστεί καθόλου σε κάποιο από τα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης επιστρέφει στην Ελλάδα ξεκινώντας σήμερα το ταξίδι του από τον Καναδά για τη Θεσσαλονίκη. Ένα ταξίδι που ξεκινάει με μία μικρά καθυστέρηση αφού ο αρχικός προγραμματισμός του ήταν να ξεκινήσει χθες το βράδυ για να βρισκόταν αύριο στα Χανιά με σκοπό να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Με την επιστροφή του ο ομογενής επιχειρηματίας κάνει θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας, αλλά και θα τακτοποιήσει όλες τις ανοικτές λεπτομέρειες που υπάρχουν εντός του συλλόγου με συμφωνίες για χορηγίες και όχι μόνο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ