ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής θέλει να παίξει με Ολυμπιακό την Κυριακή

Ο Ηρακλής θέλει να παίξει με Ολυμπιακό την Κυριακή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του με τον Ολυμπιακό και με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως θέλει να παίξει την Κυριακή. "Η ματαίωση αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο", αναφέρει μεταξύ άλλων ο "Γηραιός".

Τα σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού προκάλεσαν την παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή, με το Υφυπουργείο Αθλητισμού να ανακοινώνει την οριστική διακοπή κάθε αγώνα του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η κυβέρνηση εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής στο Ηρακλής-Ολυμπιακός επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει σε περίπτωση που η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενημερώσει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή της κυριακάτικης αναμέτρησης στο "Καυτανζόγλειο" (6/3, 19:30), με τον Ηρακλή από την πλευρά του να καθιστά σαφές πως δεν επιθυμεί την αναβολή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την επιθυμία της να παίξει κανονικά την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ υποστηρίζει πως δεν είναι λύση να σταματά να προχωράει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Τούμπα αλλά να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί.

Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας. Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει.

Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμορραγεί", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ