ΗΡΑΚΛΗΣ

Θέλει Έλντον ο Ηρακλής

Θέλει Έλντον ο Ηρακλής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία, ο Ηρακλής κινείται για την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Έλντον Ράμος. Αντίπαλός του, η Γκαζιάντεπσπορ.

Ο 26χρονος διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ, Έλντον Ράμος, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή. Ο "Γηραιός" έχει κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μία διερευνητική επαφή με τα "λιοντάρια", ωστόσο δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Πρόθεση του Ηρακλή είναι να έρθει ο Αφρικανός επιθετικός στη Θεσσαλονίκη, ως δανεικός από την ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Βέβαια, ο "Γηραιός" δεν "παίζει" μόνος του καθώς ανάλογα έντονα ενδιαφέρον υπάρχει και από τη γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα από την Γκαζιάντεπσπορ.

Ο Έλντον Ράμος, ή Νουκ όπως είναι το παρατσούκλι του, γεννήθηκε το 1988 στο Σαλ του Πράσινου Ακρωτηρίου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σανισάλ και το 2008 ήρθε στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για λογαριασμό της Φάτιμα.

Το 2010 έγινε ποδοσφαιριστής Μαρίτιμο και το 2014 έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του, παίρνοντας μεταγραφή για τη Σπόρτινγκ. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Primera Division και στην Κόρδοβα, ως δανεικός από τα "λιοντάρια" της Λισσαβώνας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ