ΗΡΑΚΛΗΣ

Τελευταία στιγμή η απόφαση για Λεοζίνιο στον Ηρακλή

Τελευταία στιγμή η απόφαση για Λεοζίνιο στον Ηρακλή
Λεοζίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεοζίνιο συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και η παρουσία του στην 18άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ναι μεν αλλά... για τον Λεοζίνιο και τη παρουσία του Βραζιλιάνου στην αποστολή του Ηρακλή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Έτσι το νεαρός τεχνικός μαζί με το ιατρικό τιμ και τον Βραζιλιάνο θα συζητήσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα παίξει η όχι.

Ο Παπαδόπουλος δεν έχει βέβαια στη διάθεση του τους Περόνε, Στάμου που είναι τραυματίες και τον Λουκίνα που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγα λεπτά στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα (16/10, 20:30).

Το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τα προβλήματα για την ομάδα μας να είναι γνωστά, καθώς θα απουσιάσουν ο τραυματίας Περόνε, ο Στάμου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο τιμωρημένος Λουκίνας.

Ο Λεοζίνιο έκανε θεραπεία, θα συνεχίσει και αύριο, και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Μοντέιρο, Λάμπρου".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ