ΗΡΑΚΛΗΣ

Τελειώνει ο Όγιος

Τελειώνει ο Όγιος
INTIME SPORTS

Η ήττα του Ηρακλή στα Χανιά με 3-0 φαίνεται πως θα αποτελέσει και το τελευταίο παιχνίδι του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην πόρτα της εξόδου από τον Ηρακλή φέρεται να βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Όγιος μετά από την ήττα στα Χανιά με 3-0 με τον αντικαταστάτη του στην περίπτωση αυτή να καλείται να βρεθεί άμεσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον του στο πάγκο του Ηρακλή σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των πλέι οφ.

«Η ευθύνη της ήττας βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα αναλύσουμε τις καταστάσεις για να παρθούν αποφάσεις. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Από τον οποιοδήποτε. Ο Ηρακλής είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μία ομάδα με μεγάλο πάθος, εκπληκτικό κόσμο, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Γι’ αυτό για μένα είναι τιμή να έχω αυτούς τους παίκτες και να δουλεύω στον σύλλογο με την τεράστια ιστορία. Όποια απόφαση είναι καλύτερη για το μέλλον, αυτή θα πάρουμε. Και αναφέρομαι στο δικό μου μέλλον στον Ηρακλή», είπε ο Όγιος και πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Νωρίτερα όσον αφορά το παιχνίδι και την ήττα με 3-0 τόνισε: «Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Ήρθαμε στα Χανιά αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και θέλαμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η ήττα αυτή είναι μία ακόμα δυσκολία, από τις πολλές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε κακές στιγμές που σημάδεψαν το παιχνίδι.

Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, καθώς παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, πάλεψαν μέχρι το τέλος, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη μας. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε γκολ και να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και μείναμε με δέκα παίκτες συνεχίσαμε να παλεύουμε για το γκολ που θα μας έβαζε στο παιχνίδι».

Κι όσο για τη συνέχεια της προσπάθειας του Ηρακλή είπε: «Η ομάδα έχει να διεκδικήσει 33 βαθμούς, αφού απομένουν 11 παιχνίδια. Με όσα έχω δει εγώ ως τώρα, όλοι είναι ισάξιοι. Σήμερα χάσαμε και κάναμε δεύτερη ήττα. Από ήττα έρχονταν και τα Χανιά. Έτσι είναι τα πλέι οφ. Με 33 πόντους να παίζονται όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για την άνοδο».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ