ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφώνησε με την Turkish Airlines ο Ηρακλής

Συμφώνησε με την Turkish Airlines ο Ηρακλής

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ήρθε σε συμφωνία με την Turkish Airlines για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε συμφωνία με τηνTurkishAirlinesήρθε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά το νέο και όπως αποδείχθηκε καθοριστικό ραντεβού της Πέμπτης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ραντεβού που έγινε το πρωί σε ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Σπύρου Παπαθανασάκη και του εκπροσώπου της αεροπορικής εταιρείας.

Μετά το πέρας του και αφού οι δυο πλευράς έδωσαν τα χέρια απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές και κατ΄ επέκταση να γίνει γνωστή η μορφή και η διάρκεια της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην Ολλανδία η προετοιμασία

Κι όσο για το αθλητικό κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο φαίνεται να προκρίνεται η επιλογή της Ολλανδίας. Η πρώτη από τις τρεις που είχε προτείνει ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Το ραντεβού για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει δοθεί για τις 6 Ιουλίου ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασία θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων και θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου.Την ίδια ώρα απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τις ανανεώσεις των συμβολαίων όχι των πέντε αλλά των εφτά ποδοσφαιριστών που είχαν ενεργό ρόλο στον δρόμο της ανόδου στην φετινή πορεία του Ηρακλή προς τηνSuperLeagueαπό τηνFootballLeague.

«Το πρώτο κομμάτι και για λόγους ηθικής είναι να ανανεώσουν τα πέντε παιδιά που τελειώνει το συμβόλαιό τους, έξι, όσοι είναι. Πρώτα πρέπει να γίνει αυτό και στη συνέχεια όλοι οι τομείς, στη Μίκρα, οι μεταγραφές που θα κάνουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Τάδε έφη ο Παπαδόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς με την Λάρισα στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Οι πέντε που αναφέρθηκε ήταν οι Σίλβα Χουάντερσον, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρης Ιντζόγλου και Νίκος Πουρτουλίδης.Οι πέντε γίνονται αυτόματα έξι αν σε αυτούς προστεθεί ο Σάββας Σιατραβάνης που το περσινό καλοκαίρι είχε κάνει μία προφορική συμφωνία για αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο στην περίπτωση επέκτασης της ανόδου στηνSuperLeague.

Ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη που είχε έρθει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Ηρακλή και το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ