ΗΡΑΚΛΗΣ

Συζήτηση με Μακρή

Συζήτηση με Μακρή
Μακρής και Κουτσιανικούλης INTIME SPORTS

Η πρώτη συζήτηση με τον Γιώργο Μακρή είναι γεγονός πως έχει γίνει και απομένει η πρόταση από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού του ΟΦΗ.

Το φλερτ του Ηρακλή με τον Γιώργο Μακρή καλά κρατεί και πλέον σειρά έχει η πρόταση από την διοίκηση της ΠΑΕ στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού του ΟΦΗ.

Η πρώτη συζήτηση έγινε προ ημερών από τον τεχνικό του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο, στο πρόσωπο του 30χρονου έμπειρου μέσου που τηρεί στάση αναμονής για το επόμενο βήμα. Για να έχει την πρόταση στα χέρια του.

Ο Μακρής ήδη γνωρίζει το ενδιαφέρον της Κέρκυρας στο πρόσωπό του που έχει συνδυαστεί και με κατάθεση πρότασης που με τον τρόπο αυτό πιέζει για την απόκτησή του.Το όνομά του έχει συζητηθεί και στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όπου είχε αγωνιστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του χωρίς όμως να έχει υπάρξει συνέχεια αφού προέχει το θέμα του προπονητή.

Εκτός του Μακρή από την ελληνική αγορά φαίνεται να απασχολεί και η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο Έλληνας επιθετικός δεν θα παραμείνει στον Λεβαδειακό ενώ δεν προχώρησε και το προ ημερών του ενδιαφέρον από τον Πλατανιά.

Κατά τα άλλα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν έχει υπάρξει εξέλιξη όσον αφορά την ανανέωση των εφτά συμβολαίων που ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα. Και πιο συγκεκριμένα αυτά των Σίλβα Χουάντερσον, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρη Ιντζόγλου, Νίκου Πουρτουλίδη, Σάββα Σιατραβάνη και Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ