ΗΡΑΚΛΗΣ

Συζήτηση με Μακρή

Συζήτηση με Μακρή
Μακρής, Μεχία INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μακρής είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ηρακλή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 30χρονος μέσος που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του τεχνικού των «κυανόλευκων» και απομένει να φανεί αν θα αποκτηθεί.

Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει με μία πρώτη συζήτηση και πλέον μετά από την χθεσινή ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ηρακλή στα πλέι οφ της Football League θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Παπαδόπουλος θα ήθελε να έχει τον Μακρή στο δυναμικό του Ηρακλή από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι όμως που δεν συνέβη καθώς παρέμεινε στον ΟΦΗ και απομένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί τώρα με τον ίδιο να έχει αναλάβει επί προσωπικού την υπόθεσή του.

Ο Μακρής την στιγμή αυτή μπορεί να μην έχει πρόταση από τον Ηρακλή έχει όμως από την Κέρκυρα και μάλιστα εδώ και μήνες με την ομάδα του νησιού των Φαιάκων να πιέζει έντονα για την απόκτησή του. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της Μιχάλης Γρηγορίου ποντάρει στην εμπειρία του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα ο Μακρής προ ημερών είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου είχε αγωνιστεί στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Το κατά πόσο ωστόσο θα προχωρήσει θα εξαρτηθεί από τον νέο τεχνικό. Όπως και να έχει τα πάντα στην περίπτωση του 30χρονου μέσου αναμένεται να ξεκαθαρίσουνε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ