ΗΡΑΚΛΗΣ

Συζητάει με Κουρδάκη

Συζητάει με Κουρδάκη
Κουρδάκης INTIME SPORTS

Στον Ηρακλή βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Κουρδάκη που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Την Κυριακή η άφιξη του Ουρουγουανού Έντζο Τζιοβάνι Σκόρτσα ενώ αποκτήθηκε ο Κυριάκος Γραμματικός.

Σε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Κουρδάκη, τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΟΦΗ βρίσκονται στον Ηρακλή.Ο 26χρονος αφού κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Κρήτης έμεινε ελεύθερος την Παρασκευή και στα συν για τον Ηρακλή είναι το γεγονός ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Βάσει νομοθεσίας ο Κουρδάκης έχει το δικαίωμα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως και τις 10 Φεβρουαρίου, αφού πλέον λογίζεται ως άνεργος ποδοσφαιριστής.

Ο Κουρδάκης ξεκίνησε τη καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μετέπειτα αγωνίστηκε Θερμαϊκό Θέρμης, Πυρσό Γρεβενών, Αναγέννηση Επανομής και στον ΟΦΗ όπου πέρσι είχε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τηςSuperLeagueαλλά φέτος καμία.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του Κυριάκου Γραμματικού που εδώ και αρκετές μέρες έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και ο Γκιγιέρμο Ογιος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός με κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του να είναι η ταχύτητα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην γερμανική Φράιμπουργκ ενώ το καλοκαίρι μετακόμισε στην Καβάλα από όπου και αποχώρησε.

Κι όσον αφορά τον Ουρουγουανό ακραίο επιθετικό Έντζο Τζιοβάνι Σκόρτσα αναμένεται την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Τάι και Πέτρος Κοντέων αν και προπονήθηκαν σήμερα χωρίς προβλήματατο πιθανότερο είναι ο Όγιος να τους προφυλάξει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βατανιακό.Κατά τα άλλα οι Ονουάτσι και Μπουκουβάλας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία και πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν και αυτοί το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ