ΗΡΑΚΛΗΣ

Συζητά για φιλικό με Νάπολι

Συζητά για φιλικό με Νάπολι

Η πρόβα τζενεράλε του Ηρακλή για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League είναι πολύ πιθανό να γίνει με την Νάπολι, στο Σαν Πάολο στις 15 Αυγούστου.

Κόντρα στη Νάπολι είναι πολύ πιθανό να γίνει η πρόβα τζενεράλε του Ηρακλή για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ένα φιλικό παιχνίδι που αν διεξαχθεί θα γίνει στο Σαν Πάολο στις 15 Αυγούστου, με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ακόμη και στην διάρκεια της εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας συνεχίζονται οι εργασίες για τη βελτίωση των γηπέδων με σκοπό να είναι έτοιμα στην πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση της ομάδας του Ηρακλή στις 6 Ιουλίου.

Μία επιθυμία διορθωτικών κινήσεων που είχε αποτελέσει εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου. Ωστόσο απαιτείται η τοποθέτηση αρκετών κομματιών χορτοτάπητα στα τρία κεντρικά γήπεδα όπου και προπονούνται η πρώτη και η δεύτερη ομάδα.

Παρά την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Ιουλίου. Όταν δηλαδή και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει η αποστολή του Ηρακλή από το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο μεταγραφικό μέτωπο από την ελληνική αγορά μέσα στα επόμενα 24ωρα πρόκειται να ξεκαθαρίσει οριστικά αν το φλερτ που καλά κρατεί εδώ και μέρες με τον Γιώργο Μακρή, θα μετουσιωθεί σε γάμο. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία στην χρονική διάθεση και με αμοιβαίες υποχωρήσεις δυνατότητα επίτευξης και στο οικονομικό.

Σίριαλ με Μπουλούτ

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες απόκτησης του Κερέμ Μπουλούτ από την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο 23χρονος επιθετικός που είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και έχει τουρκικές ρίζες πέρασε το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη από ιατρικές εξετάσεις και αναμένει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της ημέρας είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως η περίπτωσή του συνάντησε αρκετές αντιρρήσεις κυρίως λόγω του χαρακτήρα του. Τελικώς επήλθε ανατροπή, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Σπύρο Παπαθανασάκη θα αποφασίσουν.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ