ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή

Συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του Ηρακλή αποθέωσαν τους παίκτες στην επίσημη "πρώτη", αλλά ξέσπασαν κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σπύρου Παπαθανασάκη, με υβριστικά συνθήματα. (PHOTOS).

Τη Δευτέρα (11/7) έγινε η επίσημη πρώτη προπόνηση του Ηρακλή για τη νέα σεζόν, κατά την οποία το παρών στο Καυτανζόγλειο έδωσαν οπαδοί του Γηραιού, οι οποίοι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, για μια ακόμα φορά "βέλη" εκτοξεύτηκαν στον μεγαλομέτοχο, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Οι φίλοι των "κυανόλευκων" ανάρτησαν πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του Ελληνοκαναδού, ενώ φώναξαν εναντίον του υβριστικά συνθήματα. Σημειώνεται ότι διοικητική εκπροσώπηση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ. Ο Βασίλης Καραγκούνης δήλωσε: « Ολοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε και να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε άνθρωποι ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά αυτή τη στιγμή με το ρόστερ που έχουμε προσπαθούμε να βγάλουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την προετοιμασία. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν ανέκαθεν καλό, ποτέ δεν άλλαξε αυτό.

Εγώ θα δώσω τη ψυχή μου για να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Το νούμερο 2 που πήρα δε σημαίνει κάτι. Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής εγώ και οι συμπαίκτες μου. Για στόχους δε μπορούμε να μιλήσουμε, αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μπορούμε να δίνουμε τα πάντα για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει και όχι να μιλάμε για σωτηρία».

Συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος μέσος Μοντέιρο είπε: «Η τελευταία σεζόν δεν ήταν καλή, ελπίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη για εμένα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι εμείς, οι οπαδοί, γιατί θα είναι δύσκολα. Είναι καλό για εμένα που θα κάνω προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα».

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από την Πορτογαλία, ο μέσος του Ηρακλή δήλωσε: « Είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση του Euro. Δεν έχω πολλές επαφές με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, παρά μόνο μέσα από το Facebook».

Συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παύλος Κυριακίδης ανέφερε: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά έχουν φύγει κάποια παιδιά, ελπίζουμε πως θα έρθουν κάποια άλλα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας στηρίξει. Ξέρουμε τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Είναι νωρίς να θέσουμε στόχους. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της χρονιάς. Κάθε ματς θα το κοιτάμε διαφορετικά. Πάντα κάνουμε όνειρα και είμαστε φιλόδοξοι παρά τα προβλήματα. Σε ό,τι αφορά τους δικούς μου στόχους θέλω να βελτιωθώ. Αγχος φυσικά και υπάρχει, μόνο οι νεκροί δεν έχουν άγχος, η ομάδα έχει απαιτήσεις και εύχομαι να καταφέρω να ανταποκριθώ στον ρόλο μου».

Συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ