ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφώνησε με Μπάλλα ο Ηρακλής για 1,5 χρόνο

Συμφώνησε με Μπάλλα ο Ηρακλής για 1,5 χρόνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Μπάλλα έχει έρθει ο Ηρακλής σύμφωνα με πληροφορίες του Spor24.gr. Ο 23χρονος χαφ θα λύσει τη συνεργασία του με την Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ και θα "μετακομίσει" στον Γηραιό.

Από τους ποδοσφαιριστές που εκτός απροόπτου θα φορέσουν τη φανέλα του Ηρακλή στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα για να παίξει στη Γερμανία, με την Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 23χρονος χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, είναι σε συζητήσεις με τον "Γηραιό" για συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Αυτό που μένει, είναι να λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Γερμανίας, στον οποίο είχε υπογράψει το καλοκαίρι για δυο χρόνια, και να έρθει στην Θεσσαλονίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Μπάλλας έπαιζε στον Ατρόμητο από το 2010, ενώ στην περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί σε 12 ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Στον Ηρακλή θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ατρόμητο, Αλέξανδρο Κούρο. Με τη Σόνενχοφ, η οποία είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, ο Μπάλλας έχει παίξει σε δύο παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ