ΗΡΑΚΛΗΣ

Superleague και εξωτερικό για Λουκίνα

Superleague και εξωτερικό για Λουκίνα
Λουκίνας

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει συγκεντρώσει ο επιθετικός του Ηρακλής Γιάννης Λουκίνας. Δεν... ξεπουλάει ο Γηραιός (VIDEO).

Η καριέρα του Γιάννη Λουκίνα βρίσκεται σε άνοδο τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς αποτελεί μία ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης στα γήπεδα της Football League.

Μάλιστα η μεταπήδηση του στον Ηρακλή το καλοκαίρι που μας πέρασε και το γεγονός πως δίπλα του έχει καλούς παίκτες, του έδωσε τη δυνατότητα να ανεβάσει κατακόρυφα τους αριθμούς του στο σκοράρισμα.

Φέτος ο Λουκίνας μετρά 10 γκολ και μία ασίστ σε 20 εμφανίσεις με τον Γηραιό, βοηθώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στην Superleague.

Ματιές από Ελλάδα και Ευρώπη

Όπως είναι λογικό το ταλέντο του ξεχώρισαν σύλλογοι από την Ελλάδα και ήδη ακούγεται πως σύντομα είναι πιθανό να γίνει κρούση στον Ηρακλή για την απόκτηση του.

Σε αυτό ρόλο θα παίξει αν ο Γηραιός θα πάρει αδειοδότηση για να μπορέσει να τον αντικαταστήσει, το ποσό που θα προσφερθεί και οι ενδιαφερόμενοι ( ακούγονται έντονα Ολυμπιακός και ΑΕΚ).

Το συμβόλαιο του Λουκίνα ολοκληρώνεται το 2016, ο παίκτης είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ηρακλή, οπότε ΑΝ φύγει αυτό θα συμβεί με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τις 200.000 με 250.000 ευρώ.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως ο "Λούκι Λουκ" εξετάζεται από ομάδες της Σκωτίας και της Γερμανίας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ