ΗΡΑΚΛΗΣ

Στον Ηρακλή μέχρι το 2018 ο Ζιαμπάρης

Στον Ηρακλή μέχρι το 2018 ο Ζιαμπάρης
Ζιαμπάρης INTIME SPORTS

Το συμβόλαιό του μέχρι το 2018 επέκτεινε στον Ηρακλή ο Νίκος Ζιαμπάρης. Τι ανέφερε ο 24χρονος στόπερ, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης.

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Ζιαμπάρη προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής. Για τα επόμενα τρία χρόνια ο 24χρονος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Γηραιού, στον οποίο βρίσκεται από το 2014.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συμβολαίου του αμυντικού Νίκου Ζιαμπάρη με την ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια". Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε μετά την εξέλιξη αυτή: " Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ηρακλή και θα συνεχίσω να το κάνω έως το 2018. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο πίστευαν τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μου. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή".

Από την πλευρά του ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: "Μας γεμίζει περηφάνεια το γεγονός ότι ο Νίκος, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν, υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια», είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. «Στόχος μας είναι να χτίσουμε την ομάδα μας με ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νίκος, και ειλικρινά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε".

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δήλωσε: "Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες από την έναρξη της περασμένης σεζόν, ο οποίος πάντα αγωνίζεται με την καρδιά και την ψυχή του".

Συνέντευξη τύπου για Ακαδημίες

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για τις Ακαδημίες του Ηρακλή, όπου μίλησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο Διευθυντής των Ακαδημιών, Μάκης Σεντελίδης, ο Τεχνικός Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Σάββας Κωφίδης, ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και δύο αθλητές της πρώτης ομάδας, ο Απόστολος Βέλλιος και ο Δημήτρης Στάμου, οι οποίοι ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Τον λόγο πήρε πρώτος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα. Ήμουν στην Αθήνα και κόσμος χωρίς να με ξέρει μου έδινε συγχαρητήρια για τον Ηρακλή και μου μιλούσε για την ιστορία του. Σήμερα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε κάνει, καθώς θα μιλήσουμε για το μέλλον της ομάδας. Πιστεύω ότι είναι το πιο σοβαρό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Άμα κάνουμε τις Ακαδημίες θα δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που θα ξέρουν ποιος είναι ο Ηρακλής, θα είναι «μπλε». Είμαι περήφανος για την παρουσία του κ. Σεντελίδη ο οποίος θα είναι Διευθυντής των Ακαδημιών και του Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός Υπεύθυνος. Μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο θα δουλέψουν για το μέλλον του Ηρακλή».

Στον Ηρακλή μέχρι το 2018 ο Ζιαμπάρης
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο Μάκης Σεντελίδης τόνισε: «Όταν συναντήθηκα με τον κ. Παπαθανασάκη είδα έναν άνθρωπο ο οποίος ενδιαφερόταν για το μέλλον του Ηρακλή. Αποφασίσαμε να αναλάβω το μέλλον των Ακαδημιών. Μας ενδιαφέρει το μέλλον πρέπει να ασχοληθούμε με τα τμήματα υποδομής, διαφορετικά δεν θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες για το μέλλον. Ο Ηρακλής έχει μια πολιτική, να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του μέσα από τις δικές του δυνάμεις. Η βάση πρέπει να στηθεί από τις δικές του δυνάμεις και στη συνέχεια να κάνουμε μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Τη φιλοσοφία αυτή την έχει και ο προπονητής της ομάδας ο οποίος θέλει ο Ηρακλής να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να παίρνει τα αποτελέσματα. Είναι το θεμέλιο μιας ομάδας οι Ακαδημίες. Ο Ηρακλής έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς έχει τις εγκαταστάσεις δίπλα στην πόλη. Τα τεχνικά θέματα ανήκουν στον Σάββα Κωφίδη. Εγώ από την πλευρά μου θα τον συμβουλεύω όσο μπορώ».

Ο Σάββας Κωφίδης είπε: «Αυτό το οποίο θέλω συμπληρώσω είναι ότι βρισκόμαστε στον δεύτερο χρόνο προσπάθειας θεμελίωσης των Ακαδημιών και με χαρά βλέπω θετικά μηνύματα. Το κομμάτι της δημιουργίας είναι το πιο δύσκολο και χρειάζεται έμπνευση. Πλέον μπορώ να πω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά από μέρος μου υπάρχει αισιοδοξία. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη όσων εμπλέκονται με την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αν υπάρχει στήριξη σε κάποια χρόνια θα έχουμε αποτελέσματα».

Με τη σειρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε: «Έχω ξαναπεί ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει γίνει είναι ότι εφτά ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες είναι στην επαγγελματική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βγάλουμε και άλλους ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Μπαίνουν τα θεμέλια ώστε να γίνει κάτι τέτοιο. Έχουμε δείξει με πράξεις ότι εμπιστευόμαστε τα παιδιά από τις Ακαδημίες και θα πάρουν χρόνο στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Δεν μιλάω μόνο για τους… φτασμένους (Βέλλιο,Τσιλιανίδη, Στάμου) αλλά για τα νεαρά παιδιά που είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και το μέλλον θα δείξει τι θα πετύχουμε».

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο Απόστολος Βέλλιος, ως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του Ηρακλή. Ο «κυανόλευκος» επιθετικός δήλωσε: «Ο Ηρακλής έχει ιστορία στις Ακαδημίες, είμαι περήφανος που προέρχομαι από αυτές, Ευχή μου είναι να πάνε όλα καλά και είμαι σίγουρος για αυτό».

Από την πλευρά του ο Στάμου, ο οποίος επίσης προέρχεται από τις «κυανόλευκες» Ακαδημίες είπε: «Εγώ και ο Τόλης (Βέλλιος) είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε στις Ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες, όταν ξεκινήσαμε εμείς, ήταν, αν όχι οι πρώτες, μέσα στις καλύτερες στην Ελλάδα».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ