ΗΡΑΚΛΗΣ

Στον Ηρακλή επιμένουν για τον Μαρινάκη

Στον Ηρακλή επιμένουν για τον Μαρινάκη
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής επιμένει ναπαρακολουθεί τη σχέση του Νίκου Μαρινάκη με τον Παναθηναικό θέλοντας την απόκτησή του, την ίδια ώρα που προκύπτει νέο σενάριο περί αλλαγής σελίδας στην ΠΑΕ.

Η απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για αυτή του Νίκου Μαρινάκη από τον Ηρακλή. Παράλληλα ο Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμεί να έχει έναν ακόμη επιθετικό, την ίδια ώρα που παρακολουθεί το νέο σενάριο περί αλλαγής σελίδας στην ΠΑΕ.

Ο 22χρονος Μαρινάκης μετράει 44 συμμετοχές στη Super League (31 με τον Παναθηναϊκό και άλλες 13 ως δανεικός στη Νίκη Βόλου), ενώ έχει αγωνιστεί και με τις Εθνικές ομάδες Κ-17, Κ-19, Κ-20 και Κ-21.

Εκτός του Μαρινάκη και σύμφωνα με την εικόνα των φιλικών η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θέλει κυρίως ενίσχυση στη γραμμή της επίθεσης. Στα υπόψη βρίσκεται ο 19χρονος Λάζαρος Λάμπρου, ενώ υπάρχει ακόμη μία περίπτωση επιθετικού.

Την ίδια ώρα έχει προκύψει νέο σενάριο για την ΠΑΕ Ηρακλής. Πρωταγωνιστής εμφανίζεται ο Ιταλός Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο οποίος έχει δύο εταιρίες που εκπροσωπούν ποδοσφαιριστές, ενώ είναι στέλεχος και της Μπάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, ο Μοντεκάλβο εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής με την συμφωνία να ανακοινώνεται μέχρι Τετάρτη (31/8). Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συναντηθεί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και έχει βρεθεί σε Καυτανζόγλειο και Μίκρα. Κάτι που φαίνεται και οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται στον λογαριασμό του στο Instagram.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ