ΗΡΑΚΛΗΣ

Στον Ηρακλή εξετάζουν Ντε Φεντερίκο

Στον Ηρακλή εξετάζουν Ντε Φεντερίκο
Ντε Φεντερίκο

Την περίπτωση του Αργεντινού Ματίας Ντε Φεντερίκο της τουρκικής Εσκισεχίρσπορ εξετάζουν στον Ηρακλή για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στον Ηρακλή κινούνται ήδη εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού Ματίας Ντε Φεντερίκο της τουρκικής Εσκισεχίρσπορ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης.

Ο Ντε Φεντερίκο ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Ουρακάν πριν μεταβεί στην Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιανς, από εκεί στα Αραβικά Εμιράτα με την φανέλα της Αλ Νταφρά και ακολούθως πάρει μεταγραφή για την Εσκισεχίσπορ. Κι ενώ ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή πρόκειται για μία αρκετά ακριβή επιλογή για τους «κυανόλευκους» καθώς έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Η περίπτωση του 26χρονου Ντε Φεντερίκο συνδυάζεται και με την προ ημερών δήλωση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανσάκη, πως εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα εξεταστούν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη λατινική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Ντε Φεντερίκο μπορεί να αγωνιστεί αριστερά στα χαφ αλλά και δεκάρι με βαρόμετρο να αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιό του με την Εσκισεχίρσπορ. Αν θα μπορέσει δηλαδή να το λύσει ή όχι. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο τεχνικός του Ηρακλής Νίκος Παπαδόπουλος έχει επικοινωνήσει με τον Αργεντινό δεν επιβεβαιώνεται.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ