ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο Προυσό αντί για προπόνηση

Στο Προυσό αντί για προπόνηση

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε αντί πρωινής προπόνησης η αποστολή του Ηρακλή να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Προυσού στην επόμενη μέρα του δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας στο Καρπενήσι με τον Παναιτωλικό.

Το πρωινό πρόγραμμα της αποστολής του Ηρακλή στα πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας περιλάμβανε αντί για προπόνηση επίσκεψη στην Ιερά Μονή Προυσού. Μία απόφαση του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου στην επόμενη μέρα του δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η Μονή Προυσού είναι μοναστήρι του Νομού Ευρυτανίας που βρίσκεται 31 χιλιόμετρα νότια του Καρπενησίου και 53 βορειοδυτικά του Αγρινίου, 2 χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής.

Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Παναιτωλικού, η οποία είναι κατάφυτη από έλατα. Η Ιερά Μονή Προυσού είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου και πανηγυρίζει στις 23 Αυγούστου (στην Απόδοση της Κοίμησης).

Κι όσο για το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας του Ηρακλή περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις 19:00 όπου θα φανεί το κατά πόσο θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Μακρής και Καρλίτος.

Στο Προυσό αντί για προπόνηση
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ