ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο προσκήνιο ο Παϊσάο

Στο προσκήνιο ο Παϊσάο

Στην μεταγραφική λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ηρακλή στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο γνώριμός του από την κοινή τους παρουσία στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας, Μάρκο Παϊσάο.

Για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ηρακλή στη νέα αγωνιστική περίοδο στην μεταγραφική λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ο γνώριμός του από την κοινή τους παρουσία στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας, Μάρκο Παϊσάο.

Πρόκειται για τον 31χρονο Πορτογάλο επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ και απομένει να φανεί αν θα σμίξει ξανά με τον Παπαδόπουλο μετά την περίοδο 2012-2013.

Η Σλασκ Βρότσλαβ ήταν ο επόμενος σταθμός του Παϊσάο μετά την Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας όπου αγωνίστηκε για δυο αγωνιστικές περιόδους έχοντας 27 γκολ σε 57 συμμετοχές μετά τα 15 γκολ σε 31 παιχνίδια που είχε στην Μεγαλόνησο.

Ο ύψους 1,85μ. Πορτογάλος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στο Ιράν. Και πιο συγκεκριμένα το 2012 στην Ναφτ Τεχεράνης με την οποία πέτυχε τρία γκολ σε 16 παιχνίδια.

Την ίδια ώρα μετά την περίπτωση του Βραζιλιάνου Μπομπό δεν φαίνεται να προχωράει και το φλερτ με τον συμπατριώτη του και γνώριμού μας από την ελληνική του παρουσία Σίλβα Κλέιτον. Και στις δύο περιπτώσεις εμπόδιο δείχνει να είναι οι οικονομικές τους απαιτήσεις.

Για την θέση του τερματοφύλακα μετά το συμβόλαιο που είχε ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου και το νέο που υπέγραψε ο Βραζιλιάνος Σίλβα Χουάντερσον συνεχίζεται η επιμονή για τον Ματίας Ντεγκρά. Ο 32χρονος Αργεντινός δείχνει να συνεχίζει να αναμένει την επίσημη πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής κι ενώ έχει ήδη αυτή της ΑΕΛ Λεμεσού που επιθυμεί την επιστροφή του.

Εν τω μεταξύ τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ Ηρακλής ανανέωσαν μετά από τον Χουάντερσον οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Ο πρώτος ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ για τον δεύτερο ουσιαστικά ενεργοποιήθηκε ο όρος του συμβολαίου του περί παραμονής του. Αυτού στην περίπτωση που ο Σερραίος θα χρησιμοποιούταν στο 70% των παιχνιδιών από την στιγμή που αποκτήθηκε.

"Αυτός είναι ο παίκτης του προπονητή και ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την ομάδα", είπε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος για τον Ιντζόγλου που πρόσθεσε με την σειρά του: "Είμαι ευτυχής που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής και ευχαριστώ τον προπονητή και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους σε μένα".

Κι όσο για τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο Σπύρος Παπαθανασάκης σχολίασε: "Ενσαρκώνει πραγματικά τη φιλοσοφία του συλλόγου δείχνοντας μεγάλη επιδεξιότητα και χαρακτήρα, ενώ προσφέρει δύναμη σταθερότητας στην ομάδα μέσα στο παιχνίδι άλλα και στις προπονήσεις".

Στην περίπτωση του Καρασαλίδη ο Παπαδόπουλος επισήμανε: "Κατά τους έξι μήνες που έχουμε δουλέψει μαζί, έχω δει σε καθημερινή βάση τον Τέλη να δείχνει αληθινή αφοσίωση, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά για τον Ηρακλή". Ο Σερραίος πρόσθεσε: "Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα για την εμπειρία και την ευκαιρία, και φυσικά τους φιλάθλους που ήταν εκεί για εμάς όλο το χρόνο". Τέλος ο Παπαθανασάκης έπλεξε το εγκώμιό του λέγοντας: "Είναι δυνατός σαν τον Ηρακλή και προσφέρει μια πολύτιμη διάσταση στην ομάδα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ