ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο "κυνήγι" του +9

Στο "κυνήγι" του +9
Ηρακλής INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο ολοκληρώθηκε, με το "Γηραιό" να έχει στόχο μία ακόμη νίκη στα πλαίσια της καλύτερης συγκομιδής για τα πλέι οφ και των 9 βαθμών.

Με στόχο μία ακόμη νίκη στα πλαίσια της καλύτερης συγκομιδής για τα πλέι οφ και των 9 βαθμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο.

Η τελευταία προπόνηση έγινε υπό βροχή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για ένα παιχνίδι όπου οι "κυανόλευκοι" θα έχουν για μία ακόμη φορά σημαντική συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Λευτέρη Ιντζόγλου με τον πρώτο να ξεπεράσει και τις ενοχλήσεις στον αστράγαλό του.

Επίσης στον τραυματία Δημήτρη Στάμου αλλά και στον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την Κροατία. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Νίκος Αγγελούδης και για τρίτη φορά συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος Μανόλης Ζαμπάζης.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Έλληνα τεχνικού του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ρουγκάλας, Καρασαλίδης, Τόσκας, Ζαμπάζης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Σιατραβάνης, Τσιλιγκίρης, Λουκίνας και Αγγελούδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ