ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο κάδρο πάντα ο Μακρής για τον Ηρακλή

Στο κάδρο πάντα ο Μακρής για τον Ηρακλή

Ο Γιώργος Μακρής είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Λευτέρης Ιντζόγλου ο επόμενος για ανανέωση.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και ο Γιώργος Μακρής.Ο 30χρονος μέσος που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κατερίνη αναμένει στο ακουστικό του για να ενημερωθεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το αν αυτός θα είναι ο Ηρακλής.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ούτε σήμερα, όπως και χθες, δεν θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ο εκπρόσωπός του Κίμωνας Κοκορόγιαννης: «Προγραμμάτισα ένα ταξίδι στην βόρεια Ελλάδα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Κομοτηνή. Αλλά όχι με κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού», ξεκαθάρισε στοSport24.grο εκπρόσωπος του Μακρή που ωστόσο δεν διέψευσε το φλερτ με τον Ηρακλή.

Εξάλλου προ ημερών σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπάρξει και σχετικό τηλεφώνημα του Νίκου Παπαδόπουλου στον πρώην αρχηγό του ΟΦΗ.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις στην Μίκρα με την στάση τους δείχνουν ξεκάθαρα πως επιθυμούν πρώτα από όλα να τελειώνουν με τις ανανεώσεις και μετά να προχωρήσουν σε προσθήκες.

Στην λογική αυτή μετά από τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι χθες και σήμερα σειρά φαίνεται να παίρνει την Τρίτη ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Από εκεί και πέρα θα απομένει ο αρχηγός του Ηρακλή Νίκος Πουρτουλίδης και ακολούθως ο Σίλβα Χουάντερσον με την περίπτωση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα να φαντάζει και η πιο δύσκολη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ