ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο ακουστικό του ο Μακρής για Ηρακλή

Στο ακουστικό του ο Μακρής για Ηρακλή
Μακρής, Μεχία INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ηρακλή μπορεί να βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ωστόσο ακόμη και την Τρίτη (21/7) δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί σε αυτήν ο Γιώργος Μακρής.

Ο Γιώργος Μακρής συνεχίζει να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή και δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη (21/7) να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που βρίσκεται στο Καρπενήσι. Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών καλά κρατεί εδώ και μέρες καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να έχει τον 30χρονο έμπειρο αμυντικό μέσο υπό τις οδηγίες του στην προσπάθεια της Super League.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα προχωρημένες με αποτέλεσμα την στιγμή αυτή να υπάρχει καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου. Κι όσο για το οικονομικό, αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η πλευρά του Ηρακλή αποδεχθεί την οικονομική υποχώρηση του Μακρή.

Ο Παπαδόπουλος είναι δεδομένο ότι επιθυμεί την απόκτησή του και το έδειξε από πολύ νωρίς με προσωπικές επαφές που είχε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Ο έμπειρος χαφ συνεχίζει να αναμένει στο ακουστικό του για το τηλεφώνημα που θα μετουσιώσει το φλερτ σε γάμο.

Σε διαφορετική περίπτωση στον Ηρακλή φαίνεται πως θα κινηθούν για αμυντικό μέσο από το εξωτερικό και τον Μακρή να εξετάζει κάποια από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Με τα υπάρχοντα δεδομένα το τι μέλλει γενέσθαι δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και μέχρι αύριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Ηρακλή έφθασε στο Καρπενήσι όπου από το απόγευμα θα μπει σε ρυθμούς του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το ευχάριστο για τον Παπαδόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Η 29μελής αποστολή του Ηρακλή θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι την 1η Αυγούστου και εκτός από προπονήσεις θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με τους ΠΑΣ Γιάννενα, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ