ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Καρλίτος

Στην Θεσσαλονίκη ο Καρλίτος
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Καρλίτος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ηρακλή. Δεν προχώρησε αυτή του Γιώργου Μακρή αλλά και του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βάγκνερ Σίλβα.

Στον Ηρακλή επέμειναν στην περίπτωση του Καρλίτος και φαίνεται να δικαιώνονται όσον αφορά την απόκτησή του.Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατόρθωσε να τον πείσει και να αποσπάσει το αρχικό ναι για συμφωνία δύο ετών από τον διεθνή με την Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου πλάγιο αμυντικό.

Μάλιστα ο μέχρι πρότινος βασικός της Α.Ε. Λεμεσού αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να έχει την καταληκτική συνάντηση με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Στην περίπτωση συμφωνίας με τον 30χρονο Αφρικανό ο Ηρακλής θα προσθέσει στην μηχανή του έναν ακραίο αμυντικό και για τα δύο άκρα της άμυνάς του. Ουσιαστικά για το αριστερό αφού για το δεξί υπάρχει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Κατά ταάλλαμετά την οικονομική διαφορά που υπάρχει με τον Γιώργο Μακρή δεν φαίνεται να προχωράει το φλερτ μαζί του και εξετάζονται άλλες λύσεις. Κάτι που φαίνεται να ισχύει και με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Βάγκνερ Σίλβα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ