ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Μίκρα ο Καρασαλίδης

Στην Μίκρα ο Καρασαλίδης
INTIME SPORTS

Στην Μίκρα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ηρακλή.

Η προφορική συμφωνία έχει επέλθει από το βράδυ της Πέμπτης και το μόνο που απομένει να φανεί είναι η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Ο 24χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου πληροί τα χαρακτηριστικά που επιθυμούσε ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός χαφ.

Κάτι που συνέβη το προηγούμενο διάστημα από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στη Νίκη Βόλου κι ενώ μέχρι στιγμής αγωνιζόταν κατά κύριο λόγο ως κεντρικός αμυντικός.

Τρεις ως δανεικοί

Εν τω μεταξύ λόγω της αγωνιστικής απραξίας οι Γιώργος Σμίλτος, Στέλιος Μπίκας και Γιώργος Κυβρακίδης θα δοθούνε με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για να πάρουνε παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Σμίλτος έχει αγωνιστεί μόλις 33΄ με την φανέλα του Ηρακλή, στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League κόντρα στον Εθνικό Σερρών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ο αμυντικός του Ηρακλή θα δοθεί δανεικός στην πρώην του ομάδα που έπαιξε πάλι σαν δανεικός και είχε δέκα εμφανίσεις, τον Κισσαμικό.

Κι όσο για τους Μπίκα και Κιβρακίδη που δεν είχαν αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Ηρακλή μέχρι στιγμής στην χρονιά οι δύο μέσοι θα δοθούνε δανεικοί σε Καβάλα και Ένωση Αποστόλου Παύλου Μακροχωρίου αντίστοιχα.

Χωρίς κόσμο στον Βόλο

Τέλος χωρίς τους φιλάθλους του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής την Κυριακή στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό όπως προέκυψε μετά την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο παιχνίδι Ολ. Βόλου – Ηρακλής, όπου την «κυανόλευκη» ΠΑΕ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Μάκης Σαρλής.

Από την πλευρά του Ηρακλή ζητήθηκε εκδοτήριο και το πέταλο για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας όμως αυτό δεν ήταν εφικτό μιας και λόγοι ασφαλείας δεν επιτρέπουν την χρήση της συγκεκριμένης θύρας η οποία παραμένει κλειστή στα παιχνίδια της τοπικής ομάδας.

Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε από τους γηπεδούχους θα εκδοθούν 1.800 εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας αποφασίστηκε η απαγόρευση της διάθεσης εισιτηρίων στους φίλους του Ηρακλή».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ