ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Λόιβεν ο Ρουγκάλας

Στην Λόιβεν ο Ρουγκάλας

Στο Βέλγιο για τις τελικές συζητήσεις με την Λόιβεν βρίσκεται ο Κώστας Ρουγκάλας μετά το διαζύγιό του με τον Ηρακλή όπου θα βρει τον γνώριμό του Τζάκι Ματάισεν από τον Φωστήρα. Το σκέφτεται ο Καρλίτος.

Ο Κώστας Ρουγκάλας δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το διαζύγιό του με τον Ηρακλή επιστρέφοντας στο εξωτερικό αλλά στο Βέλγιο και την νεοφώτιστη Λόιβεν.

Η επιλογή της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς προπονητής εκεί είναι ο γνώριμός του από την συνεργασία τους στον Φωστήρα την περσινή περίοδο 2013-2014 ο Τζάκι Ματάισεν.

Ο Ρουγκάλας είχε έρθει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου στον Ηρακλή που είχε ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει και το περασμένο καλοκαίρι. Σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως ο Ολυμπιακός είχε επιλέξει να τον δώσει δανεικό στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β΄ και αφού επέστρεψε και έμεινε ελεύθερος ανηφόρισε στην Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός όμως ότι δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε να πάρει από τον Νίκο Παπαδόπουλο στον δρόμο της ανόδου από την Football League προς την Super League και βλέποντας πως κάτι ανάλογο πρόκειται να ισχύσει και στην νέα αγωνιστική περίοδο αποφάσισε να ζητήσει να μείνει ελεύθερος. Όπως και έγινε ουσιαστικά χθες μετά τις συζητήσεις που είχανε προηγηθεί.

Υπενθυμίζεται πως στην λίστα του Παπαδόπουλου για τους μη παραμένοντες ήταν τα ονόματα των Τόσκα που αποχώρησε, Τσιλιγκίρη, Αγγελούδη, Καρακώστα και των δύο τερματοφυλάκων Λαδά και Παπαθανασίου. Επίσης ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση της παραμονής ή μη του Σάββα Σιατραβάνη.

Πλέον ο Ρουγκάλας που δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στον Ηρακλή βρίσκεται στο Βέλγιο και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Λόιβεν. Εκεί όπου προπονητής είναι ο γνώριμός του από την συνεργασία τους στον Φωστήρα Τζάκι Ματάισεν και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Και αυτό γιατί η Λέουβεν είναι νεοφώτιστη.

Την ίδια ώρα στον Ηρακλή συνεχίζουνε να περιμένουνε την απάντηση του Καρλίτος. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ωστόσο δείχνει να είναι επιφυλακτικός και στις εγκαταστάσεις της Μίκρας απομένει να φανεί πόσο ακόμη θα τον αναμείνουνε.

Οι επιφυλάξεις του Καρλίτος έχουνε να κάνουνε με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα λόγω των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων. Για αυτό και δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Κύπρο και την ΑΕΛ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ