ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Ιταλία η αποστολή του Ηρακλή

Στην Ιταλία η αποστολή του Ηρακλή
Ηρακλής

Στο Μοντεκατίνι βρίσκεται από την Παρασκευή (14/8) το απόγευμα η αποστολή του Ηρακλή. Ο Γηραιός το Σάββατο (15/8, 19.00) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Φιορεντίνα.

Η αποστολή του Ηρακλή βρίσκεται στο Μοντεκατίνι της Ιταλίας, την περιοχή όπου το Σάββατο (15/8) στις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδος, σε ζωντανή μετάδοση από τη NOVA), θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα, σε μία σπουδαία φιλική αναμέτρηση. Το αεροσκάφος που μετέφερε τους «κυανόλευκους» στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Πίζα, προσγειώθηκε στις 17:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Ελλάδος).

Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα κουραστικό, καθώς η αποστολή έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, έμεινε στην πρωτεύουσα για 4 ώρες και στις 16:30 το απόγευμα, και με καθυστέρηση στην πτήση μίας ώρας (ήταν προγραμματισμένη για τις 15:30), έφθασε τελικά στη γειτονική χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έχει πάρει μαζί του τούς εξής 22 παίκτες: Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λάζαρ, Στάμου, Μακρής, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ