ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Αθήνα για τον Βέλλιο η Νότιγχαμ Φόρεστ

Στην Αθήνα για τον Βέλλιο η Νότιγχαμ Φόρεστ
Βέλλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνθρωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένονται άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη, τη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου.

Το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου είναι δεδομένο. Όπως δεδομένη είναι η πρόθεση του Ηρακλή να πουλήσει με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής στην Αυστραλία.

Τις τελευταίες μέρες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, βρίσκεται στην Αθήνα, όχι στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα από την Τρίτη), άνθρωποι του βρετανικού συλλόγου θα βρίσκονται στην Αθήνα, με σκοπό να τελειώσουν τη μεταγραφή!

Όπως άλλωστε παραδέχεται τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και αυτή του Γηραιού, η πρόταση που έχει γίνει για τον διεθνή στράικερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η μεγαλύτερη και για τον παίκτη και για τον Ηρακλή.

Από την άλλη πλευρά βεβαίως, υπάρχει δεδομένα και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανοίξει καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζερ του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση, η τρέχουσα εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη για την εξέλιξη του θέματος. Ας μην ξεχνάμε ότι για να ολοκληρωθεί η πώληση πρέπει να συμφωνήσει και ο Ηρακλής και ο Βέλλιος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ