ΗΡΑΚΛΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπαστακός, υπογράφει στον Ηρακλή

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπαστακός, υπογράφει στον Ηρακλή
Μπαστακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Μπαστακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής (27/1). Το Σάββατο (29/1) ο 20χρονος επιθετικός θα υπογράψει στον Ηρακλή, ως δανεικός από τον Ατρόμητο. Το "παλεύει" για Σκόνδρα.

Έναν ακόμα δανεικό ποδοσφαιριστή κάνει δικό του ο Ηρακλής. Η αναφορά στον Μιχάλη Μπαστακό, ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο. Ο 20χρονος επιθετικός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (27/1) και το Σάββατο (29/1) θα υπογράψει συμβόλαιο στον Γηραιό.

Ο Μπαστακός είναι γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1996 και έχει ύψος 1.92. Εφέτος με τον Ατρόμητο έχει παίξει σε τρία παιχνίδια. Χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση των Περιστεριωτών με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα, αλλά και σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό και με τον Πανθρακικό.

Με τους Θρακιώτες μάλιστα είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Από εκεί και πέρα, ο Γηραιός εντείνει τις επαφές με τον Γιάννη Σκόνδρα, ώστε να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 26χρονος ακραίος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ