ΗΡΑΚΛΗΣ

Στάμου: "Χαμηλά τη μπάλα"

Στάμου: "Χαμηλά τη μπάλα"
Στάμου

Ο Δημήτρης Στάμου μίλησε για την περιπέτεια με τον τραυματισμό του, τη νέα σεζόν στην Superleague και τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Δημήτρη, πάλι στο ίδιο μέρος, όπως και πέρσι, πόσο έτοιμος νιώθεις, αυτή τη φορά με διαφορετικά δεδομένα όπως είναι στη Superleague.

«Εγώ μετά τον τραυματισμό μου δούλεψα πολύ για να είμαι όσο το δυνατόν έτοιμος. Νομίζω πως τώρα είμαι καλά και νιώθω 100% έτοιμος πλέον».

-Για σένα η περσινή χρονιά ήταν κάτι σαν στοίχημα, επιστρέφοντας στον Ηρακλή πήρες την ευκαιρία, ο στόχος επετεύχθη, αλλά κι εσύ τα πήγες περίφημα. Στη νέα χρονιά τι περιμένουμε;

«Πρώτα απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και από εκεί και πέρα νομίζω πως όλα είναι στα πόδια μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πάμε τον Ηρακλή ψηλά.

-Δημήτρη, πέρσι, και πάλι εδώ στο Καρπενήσι, ήταν 16 καινούρια πρόσωπα. Φέτος, η διαφορά είναι ότι ήρθαν 6 νέα άτομα, ωστόσο, οι 21 είστε ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Πόσο βοηθάει αυτό;

«Σίγουρα είναι πολύ θετικό που είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι, με 6 προσθήκες και 2 νεαρούς. Είμαστε πολύ δεμένη ομάδα, το δείξαμε και πέρσι ότι είμαστε ομάδα Superleague και μπορούμε να πάμε ψηλά και σ’ αυτή την κατηγορία.

-Στη θέση που αγωνίζεσαι νιώθεις ανταγωνισμό;

«Σε όλες τις θέσεις υπάρχει ανταγωνισμός, και στη δική μου φυσικά, έτσι πρέπει να’ ναι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μέσα απ’ τον ανταγωνισμό θα βγαίνουμε όλοι πιο καλοί.

-Κιθαρίστας ή ντράμερ; Δηλαδή, τι προτιμάς, αμυντικό χαφ ή κεντρικός αμυντικός;

«Για μένα είναι το ίδιο».

-Έχεις ένα πλεονέκτημα, σε σχέση με τα άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας, ότι κρατάς καλύτερα τη μπάλα ως αμυντικό χαφ. Αυτό σε βοηθάει για να ξεκινάει πιο εύκολα η επίθεση της ομάδας;

«Όταν παίζω στόπερ, νιώθω μία αυτοπεποίθηση με τη μπάλα και να ξεκινάω το παιχνίδι από πίσω και με βοηθάει πολύ αυτό».

-Στόχοι δικοί σου και της ομάδος;

«Το ξαναείπα, πρώτα ας υπάρχει υγεία και από εκεί και πέρα θα πάνε όλα καλά και θα πάμε πολύ ψηλά».

-Δηλαδή, πόσο ψηλά;

«Θέλω να πιστεύω πολύ ψηλά, δεν θέλω να λέω συγκεκριμένα, αλλά νομίζω πως θα είναι πολύ ψηλά. Ας μη λέμε μεγάλα λόγια».

-Συναντάς και πάλι τον Απόστολο Βέλλιο ως συμπαίκτη.

«Ναι, είμαστε μαζί από μικροί, χαθήκαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια και ξαναβρισκόμαστε τώρα».

-Πώς ένιωσες όταν άκουσες πως επιστρέφει στον Ηρακλή;

«Χάρηκα, είναι θετικό όλα τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί στην ομάδα, να επιστρέφουν και πάλι εδώ».

-Όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου σου;

«Με κάνει χαρούμενο το γεγονός ότι θα βρίσκομαι και για τα επόμενα 3 χρόνια στον Ηρακλή, είναι μία μικρή δικαίωση, κι εύχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα όσα το δυνατόν περισσότερα μπορώ».

-Απ’ ότι φαίνεται, η παρέα αυτή θα συνεχίσει για αρκετό καιρό, αφού όλοι ανανεώσατε με την ομάδα.

«Είναι πολύ θετικό αυτό, θα’ μαστε μαζί για πολλά χρόνια, μία ομάδα, κι ελπίζω να καταφέρουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί, για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο».

-Πώς πάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία;

«Κούραση. Προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, να’ μαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

-Περιμένετε και τα φιλικά;

«Εντάξει, περιμένουμε και τα φιλικά για να δούμε πώς είμαστε. Τα παιχνίδια αυτά, είναι πιο πολύ για να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση είμαστε εμείς οι παίκτες και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

-Ανυπομονείς να παίξεις με τον Ηρακλή στη Superleague;

«Φυσικά ανυπομονώ. Ήμουν και ο μόνος που είχα παίξει με την ομάδα στη Superleague πριν πέσει κατηγορία. Το περιμένω πώς και πώς».

-Πώς φαντάζεσαι τη 2αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο, με δεδομένο ότι στην πρεμιέρα πηγαίνετε στην Καλλονή;

«Περιμένουμε να έχει αρκετό κόσμο στην έδρα μας, καθώς η ομάδα μετά από 4 χρόνια, επανήλθε στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύουμε να είναι μία πραγματικό γιορτή για μας τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους του Ηρακλή».

-Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Θα δώσουμε τα πάντα, ακόμη και την ψυχή μας για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλει ο κόσμος και να του δώσουμε τη μεγαλύτερη χαρά για την ταλαιπωρία που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ